Capoten

Par Pharmaceutical | Capoten (Medication)

Desc:

Capoten/captopril este un medicament oral si un membru al unei clase de medicamente numite inhibitorii enzimei de conversie a inhibitorilor enzimei (ACE). Inhibitori ACE sunt utilizate pentru tratarea hipertensiunii arteriale, insuficienta cardiaca, si pentru a preveni insuficienta renala, hipertensiune arteriala si diabet.

...


Side Effect:

Captopril este în general bine tolerate, si efectele secundare sunt, de obicei, usoare si tranzitorii. Tusea uscata, persistenta a fost raportate frecvent cu utilizarea de captopril si alti inhibitori ai ECA.

Tuse rezolva dupa întreruperea tratamentului de droguri. Alte reactii adverse includ dureri abdominale, constipatie, diaree, eruptii cutanate, ameteli, oboseala, dureri de cap, pierderea gustului, pierderea poftei de mâncare, greata, varsaturi, lesin si amorteala sau furnicaturi în mâini sau picioare.

Captopril si altor inhibitori ACE, de asemenea, poate provoca insuficienta renala si nivelurile crescute de potasiu in sange. Grave, dar, din fericire, efecte adverse foarte rare sunt insuficienta hepatica si angioedem, care înseamna umflarea buzelor si gât care poate bloca respiratie. ...


Precaution:

Baut alcool pot în continuare mai mic tensiunii arteriale si poate creste anumite efecte secundare ale Capoten. Nu utilizati înlocuitori de sare sau suplimente de potasiu în timp ce lua Capoten, decât daca medicul dumneavoastra va-a spus sa.

Conditii care pot cauza tensiune arteriala foarte scazuta includ:varsaturi, diaree, transpiratie grele, boli de inima, dializa, o dieta scazut de sare, sau luati diuretice (apa pastile). Urmati instructiunile medicului dumneavoastra despre tipul si cantitatea de lichide ar trebui sa bea în timp ce lua Capoten. Spuneti medicului dumneavoastra daca aveti o boala prelungita, care provoaca diaree sau varsaturi.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».