Capreomycin injection


Harvard Drug Group Pharmaceutical | Capreomycin injection (Medication)


Desc:

Capreomycin este indicat in combinatie cu alte medicamente antituberculoase în tratamentul tuberculozei pulmonare cauzate de Mycobacterium tuberculosis dupa esecul cu medicamente primare (streptomicina, izoniazida, rifampicina, pirazinamida si etambutol) sau atunci când acestea nu pot fi utilizate din cauza toxicita?ii sau dezvoltarii rezistente la tubercul bacili.

...

Side Effect:

Un foarte grava reactie alergica la acest medicament este rar. Totusi, cauta imediat medicului daca observati orice simptome de o reactie alergica grava, inclusiv:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Persoanele în vârsta poate fi la un risc mai mare de reactii adverse în timp ce utilizati acest medicament. În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra.

Utilizarea capreomycin la pacientii cu insuficienta renala sau pre-existente auditive depreciere trebuie sa fie efectuate cu mare precautie, iar riscul de suplimentare a opta afectarea nervilor cranieni sau leziuni renale se cântaresc împotriva beneficiile de a fi derivate din tratament.

Capreomycin trebuie sa fie utilizate numai în legatura cu doze adecvate de alte medicamente antituberculoase. Utilizarea Capreomycin singur permite dezvoltarea rapida a tulpinilor rezistente la ea.

Ca capreomycin este potential ototoxice, audiometrie si evaluarea functiei vestibulare se efectueaza înainte de începerea tratamentului si la intervale regulate în timpul tratamentului.

Periodic teste ale functiei renale ar trebui sa fie facute pe parcursul perioadei de tratament, si redus doza trebuie folosite la pacientii cunoscute sau suspectate, insuficienta renala. ...