Capsagel


Unknown / Multiple | Capsagel (Medication)


Desc:

Capsagel/capsaicina este folosit pentru a ajuta scuti de un anumit tip de durere cunoscut ca nevralgie (zona zoster). Este de asemenea folosit pentru a ajuta scuti dureri minore asociate cu artrita reumatoida sau musculare entorse si tulpinile. Acest medicament nu va vindeca oricare dintre aceste conditii.

Postherpetica este o durere care vine de la nervi aproape de suprafata pielii. Aceasta durere poate sa apara dupa o infectie cu herpes zoster (zona zoster sau nevralgie postherpetica). Capsagel va ajuta calma durerea de nevralgie postherpetica, dar nu va vindeca conditie.

...

Side Effect:

Caldura, întepaturi, sau ardere pe site-ul aplicatiei pot sa apara. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, contactati medicul sau farmacistul prompt.

Tuse, stranut, apatos ochii, sau gât iritatie poate aparea daca respira în reziduuri uscate de la medicamente. Utilizati atentie pentru a evita inhalarea reziduuri.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:vezicule/umflatura la locul de aplicare. ...

Precaution:

Spuneti medicului dumneavoastra daca aveti orice conditii pre-existente, cum ar fi:boala, nici alergii.

Acest medicament ar trebui sa fie utilizat numai în cazul în care în mod clar este necesar in timpul sarcinii. Discutati despre riscurile si beneficiile cu medicul dumneavoastra. Nu se stie daca acest medicament se gaseste in laptele matern. Consultati-va medicul înainte de alaptarea.

...