Capsaicin - topical


Medicis | Capsaicin - topical (Medication)


Desc:

Capsaicin este ingredientul activ din ardei iuti care le face cald. Capsaicin este utilizat în medicamente creme si lotiuni. Acest medicament este utilizat pentru a trata dureri minore si a muschilor sau articulatiilor, cum ar fi artrita, dureri de spate, sau entorse. Pot fi folosite pentru a trata dureri nervoase numita nevralgie în oameni care au avut herpes zoster, sau zona zoster.

Se aplica acest medicament pe piele uscata, curata. Nu se aplica capsaicina actualitate pentru a deschide rani sau a pielii care este arse de soare, windburned, uscate, crapate, sau altfel iritat.

...

Side Effect:

De obicei, Capsacin este bine tolerat si în conditii de siguranta pentru majoritatea oamenilor nu provoca reactii adverse severe. Cele mai frecvente efecte secundare cauzate de Capsacin includ:ardere, mâncarime, uscaciune, durere, roseata, umflaturi sau durere la locul de aplicare.

Sunt mai rare, dar grave efecte secundare:o reactie alergica - eruptii cutanate, mâncarime sau umflarea în special a fetei, limbii sau gâtului, severa ameteli, probleme de respiratie; severe de arsura sau iritatie în cazul în care medicamentul a fost aplicat; sau probleme de respiratie sau înghitire dupa inhalare accidentale de capsaicina miros sau reziduuri uscate. Daca observati oricare dintre acestea sau orice alt semn neobisnuit, cauta îngrijire medial imediat. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Anunta medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au ranit sau iritat pielea în zona afectata.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...