Capsicum - topical


Unknown / Multiple | Capsicum - topical (Medication)


Desc:

Ardei gras este folosit pe piele pentru dureri cauzate de zona zoster, osteoartrita, artrita reumatoida, si fibromialgia. De asemenea, este folosit topic pentru nervoase durere (neuropatie) asociate cu diabet zaharat si HIV, alte tipuri de durere nervoase (nevralgie), si dureri de spate.

...

Side Effect:

Exista unele reactii adverse dupa utilizarea acestui medicament, cum ar fi:înrosirea sau senzatia de piele care poate sa apara de ardere. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, anunta medicul imediat.

Foarte putin probabil ca efectele secundare pot include:persistente pierderea de senzatie de la locul de aplicare, eruptii cutanate, vezicule, mâncarime. Daca observati alte efecte nu enumerate mai sus, contactati medicul sau farmacistul. ...

Precaution:

Daca aveti orice alergii (în special la preparate boia de ardei), consultati medicul dumneavoastra înainte de a utiliza acest produs. Acest produs nu este recomandat pentru utilizare la copii mici, deoarece acestea pot fi mai sensibile la efectele sale (e. g. iritarea pielii).

Acest produs ar trebui sa fie utilizate numai atunci când în mod clar este necesar in timpul sarcinii. Discutati despre riscurile si beneficiile cu medicul dumneavoastra. Nu se stie daca acest produs este excretat în laptele matern. Consultati-va medicul înainte de alaptarea. ...