Carafate


Aspen | Carafate (Medication)


Desc:

CARAFATE/sucralfat este utilizat pentru a trata si preveni ulcere în intestine. Sucralfat formeaza un strat peste ulcere, protejând zona de prejudicierea în continuare. Acest medicament pot fi folosite pentru a trata si preveni ulcere în stomac, si pentru a preveni ulcere provocate de utilizarea de aspirina sau alte medicamente anti-inflamatorii (e. g. ibuprofen, naproxen).

...

Side Effect:

Mai putin grave efecte secundare pot include:greata, varsaturi, suparat stomac dureri de stomac; constipatie, diaree; usoara mâncarime sau eruptii cutanate; probleme de somn (insomnie); ameteli, somnolenta, filare senzatie de dureri de cap; sau dureri de spate.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie.

...

Precaution:

Înainte de a lua Carafate, spune furnizorul de asistenta medicala daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:probleme ale rinichilor, dificultate la înghitire, probleme de stomac/intestin (e. g. întârziata golirea gastrica), tub de alimentare.

Functia renala scade masura ce îmbatrânesc. Acest medicament contine aluminiu, care în mod normal este îndepartat de rinichi. Prin urmare, persoanele în vârsta poate fi la risc mai mare de a dezvolta niveluri ridicate de aluminiu în timp ce utilizati acest medicament cu alte produse care contin aluminiu (e. g. antiacide).

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...