Caramiphen with phenylpropanolamine - oral

GlaxoSmithKline | Caramiphen with phenylpropanolamine - oral (Medication)

Desc:

Caramifen este o suprima tuse, fenilpropanolamina amelioreaza nazale îmbâcseala. Aceasta combinatie de doua dintre ele este utilizat în tratamentul simptomelor de raceala, alergii, febra fânului, cunoscut ca rinita, sinuzita si alte boli respiratorii.

Utilizati acest medicament exact ca regia de catre medicul dumneavoastra pentru starea dumneavoastra. Nu este recomandat sa creasca doza sau frecventa fara furnizorul de asistenta medicala.

...


Side Effect:

Printre cu efectele sale necesare, acest medicament poate provoca reactii adverse severe cum ar fi:o reactie alergica - dificultati de respiratie; închidere în gât; umflare a buzelor, limbii, sau a fetei; sau urticarie; dureri în piept, un puls rapid, eruptii cutanate, hipertensiune arteriala, tremor, nervozitate, halucinatii.

Alte reactii adverse mai putin grave si mai frecvente sunt:ameteli, somnolenta, dureri de cap, pierderea poftei de mâncare, greata sau insomnie. ...


Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Anunta medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli de rinichi, boli de inima, boli pulmonare, cum ar fi astm sau emfizem, hipertensiune arteriala, o tiroida hiperactiva, diabet, glaucom, probleme de prostata, sau depresie.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».