Carbachol - ophthalmic solution


Alcon | Carbachol - ophthalmic solution (Medication)


Desc:

Acest medicament este utilizat singur sau cu alte medicamente pentru a trata înalta presiune din interiorul ochiului glaucom sau alte boli de ochi (e. g. hipertensiune oculara). Scaderea înalta presiune din interiorul ochiului ajuta la prevenirea orbire, pierderea vederii, si leziuni ale nervilor. Carbachol functioneaza prin scaderea cantitatea de lichid în ochi.

Carbachol picaturi sunt un agent colinergice. Mod exact Carbachol picaturi de lucrari nu este pe deplin înteleasa. Acesta actioneaza prin contractante irisului si alte parti ale ochiului, care rezulta în reducerea presiunii intraoculare.

...

Side Effect:

Exista unele reactii adverse care pot sa apara dupa utilizarea acestui medicament, cum ar fi:temporara iritatie/ardere/jignitor de ochi, temporar încetosata, viziune saraci în durere slaba de lumina, dureri de cap sau frunte.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:dureri oculare, înrosirea fetei, diaree, greata, dureri de stomac/abdominale sau crampe, crescut de saliva, neobisnuit transpiratie, viziune modificari.

Un foarte grava reactie alergica la acest medicament este rar. Totusi, cauta imediat medicului daca observati oricare dintre urmatoarele simptome de o reactie alergica grava:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Unele afectiuni medicale pot interactiona cu picaturi de Carbachol. Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca aveti orice conditii medicale, în special în cazul în care oricare dintre urmatoarele se aplica:(1) daca sunteti gravida, de planificare pentru a deveni gravide, sau sunt alaptati; (2) daca luati orice reteta sau fara prescriptie medicala medicina, preparat din plante sau supliment alimentar; (3) daca aveti alergii la medicamente, alimente, sau alte substante; (4) în cazul în care aveti probleme cardiace, tensiune arteriala ridicata sau scazuta, boala pulmonara obstructiva cronica (BPOC), astm, stomac sau ulcere intestinale sau spasme sau blocaje ale tractului urinar; (5) în cazul în care aveti o infectie ochi sau orice fel de leziuni oculare; (6) în cazul în care aveti o tiroida hiperactiva sau boala Parkinson; (7) în cazul în care ati avut un atac de cord recent. ...