Carbamide peroxide - otic


Pharma Nord | Carbamide peroxide - otic (Medication)


Desc:

Acest medicament este utilizat pentru a trata acumularea de cerumen. Ajuta sa se înmoaie, slabiti si elimina cerumen. Prea mult cerumen poate bloca canalul urechii si de a reduce audiere. Acest medicament comunicate de oxigen si începe sa spuma când vine în contact cu pielea. Spumare ajuta sa te desparti si scoateti cerumen.

...

Side Effect:

Contactati medicul dumneavoastra imediat si opriti utilizarea medicatie daca aveti un grav efect secundar, cum ar fi:ameteli; dureri de urechi, mâncarimi sau iritatii alte; secretie sau sângerare la nivelul urechii; sau scaderea auzului pentru o perioada prelungita de timp.

Mai putin grave efecte secundare pot include:temporara scaderea auzului dupa folosind ureche picaturi; usoara senzatie de plenitudine în ureche; sau usoara mâncarime din interiorul urechii.

Cauta imediat medicului daca observati orice simptome de o reactie alergica grava, inclusiv:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca aveti orice fel de alergii. Acest produs poate contine ingrediente inactive, care poate provoca reactii alergice sau alte probleme.

Daca aveti oricare dintre urmatoarele probleme de sanatate, consultati medicul sau farmacistul înainte de a utiliza acest produs:alte probleme de ureche (e. g. ureche de drenaj, infectie, durere, eruptii cutanate, leziuni, recent o interventie chirurgicala de ureche, gaura/perforatie în timpan), ameteli. ...