Carbenicillin, bacampicillin - oral


Unknown / Multiple | Carbenicillin, bacampicillin - oral (Medication)


Desc:

Carbenicillin este un antibiotic din Grupa penicilinei de droguri. Luptele de bacterii în organism. Acesta este utilizat pentru a trata mai multe tipuri diferite de infectii cauzate de bacterii, cum ar fi infectie vezicii urinare. Carbenicillin, de asemenea, pot fi utilizate în alte scopuri.

...

Side Effect:

Include semne de o reactie alergica:hives; dificultati de respiratie; umflarea fetei, buzele, limba, sau gât.

Grave efecte secundare pot include:diaree apoasa sau sângeroase; febra, frisoane, dureri in tot corpul, Simptomele gripei; usor vânatai sau sângerari, slabiciune neobisnuite; urinat mai putin decât de obicei sau nu la toate; eruptii cutanate severe, mâncarimi sau exfoliere; agitatie, confuzie, neobisnuit gândurile sau comportament; sau sechestru (opace sau convulsii).

Mai putin grave efecte secundare pot include:greata, varsaturi, dureri de stomac; vaginale de mâncarime sau de descarcare de gestiune; dureri de cap; umflate, negru sau paros limbii; sau sturz (alb patch-uri sau în interiorul gurii sau gâtului dvs). ...

Precaution:

Nu utilizati acest medicament daca sunteti alergic la carbenicillin sau la orice alt antibiotic de grupa penicilina. Înainte de a utiliza carbenicillin, spuneti medicului dumneavoastra daca sunteti alergic la cefalosporine, precum Ceclor, Ceftin, Duricef, Keflex, si altii, sau daca aveti astm bronsic, boli de rinichi, o sângerare sau tulburare de coagulare de sânge sau antecedente de orice tip de alergie.

Carbenicillin pot face anticonceptionale mai putin eficace, care poate duce la sarcina. Înainte de a lua carbenicillin, spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati controlul nasterilor pastile. Luati acest medicament pentru intreaga durata de timp prescris de medicul. Simptomele pot obtine mai bine înainte de infectie este tratata complet. Carbenicillin nu va trata o infectie virala, cum ar fi raceala sau gripa.

Antibiotice medicamente poate provoca diaree, care pot fi un semn de o noua infectie. Daca aveti diaree apoasa sau a sângelui în ea, sunati-va medicului. ...