Carbetapentane - phenylephrine - pyrilamine tablet


MedPointe | Carbetapentane - phenylephrine - pyrilamine tablet (Medication)


Desc:

Pyrilamine de Carbetapentane de fenilefrina este o combinatie de o suprima tuse, un decongestionant si un antihistaminic, utilizate pentru a calma tuse, astm, bronsita, si o raceala. Acest medicament nu trateaza o infectie.

Iau acest medicament de gura, de doua ori pe zi, ca regia de catre medicul dumneavoastra pentru starea dumneavoastra. Nu cresc doza sau frecventa fara sfatul medicului. Bea multe lichide în timp ce utilizati acest medicament.

...

Side Effect:

Printre cu efectele sale necesare, acest medicament poate provoca reactii adverse severe cum ar fi:o reactie alergica - eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie; închidere în gât; umflare a buzelor, limbii sau a fetei, urticarie; dificultate urinat, mentale sau schimbari de dispozitie, batai ale inimii rapide sau neregulate. Daca observati oricare dintre aceste sa caute ajutor medical imediat.

Urmatoarele sunt reactii adverse mai putin grave, care, de asemenea, nevoie de îngrijire medicala în cazul în care acestea persista sau se agraveaza:somnolenta, ameteli, dureri de cap, vedere încetosata, probleme cu somnul, si uscaciune a nasul si gura. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:hipertensiune arteriala, inima sau boli tiroidiene, diabet, glaucom, sau conditiile de prostata.

Deoarece acest medicament poate provoca ameteli si somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele, pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta. Bauturi alcoolice ar trebui sa fie limitata.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...