Carbidopa - oral


Mylan Laboratories | Carbidopa - oral (Medication)


Desc:

Carbidopa este utilizat cu levodopa pentru a trata boala Parkinson. Boala Parkinson este considerat a fi legate de un nivel scazut de un produs chimic numit dopamina (DOE pa meen) în creier. Levodopa este transformat în dopamina din organism. Carbidopa este utilizat cu levodopa pentru a preveni defalcare (metabolism) de levodopa, înainte de a putea ajunge la creier si în vigoare. Carbidopa este doar eficient daca este luat cu levodopa. Nu are efect daca este utilizat singur.

Carbidopa este utilizat cu levodopa pentru a trata rigiditate, tremor, spasme si saraci musculare de control al bolii Parkinson. Aceste medicamente sunt, de asemenea, utilizat pentru a trata musculare aceleasi conditii atunci când acestea sunt cauzate de medicamente cum ar fi clorpromazina, fluphenazine, perphenazine si altele.

...

Side Effect:

Informa medicul imediat daca oricare dintre aceste rare, dar foarte grave efecte secundare apar:usoara sângerare/vânataie, semne de infectie (e. g. febra, persistente dureri în gât), furnicaturi de maini/picioare, viziune modificari (e. g. vedere încetosata/dublu viziune).

Daca observati agravarea miscari/spasme musculare involuntare, a crescut foarte mult ochi clipeste/convulsii sau mentale/starea de spirit modificari (e. g. confuzie, depresie, halucinatii, gândurile de sinucidere) sunati-va medicului. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii.

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:probleme (e de respiratie. g. astm, emfizem), anumite ochi problema (glaucom cu unghi larg), inima sau vas de sânge probleme (e. g. aritmii, atac de cord, angina pectorala), boli de rinichi, boli de ficat, tulburari mentale/starea de spirit (e. g. depresie, schizofrenie), peptic ulcer, sechestrarea. ...