Carboplatin - injection


Sun Pharmaceutical | Carboplatin - injection (Medication)


Desc:

Carboplatin este un complex grele metal organice în centrul care contine un atom de platina. Carboplatin are proprietati biochimice similare cu cisplatin.

Carboplatin este utilizat pentru a trata cancerul ovarian. Carboplatin este de asemenea utilizat pentru alte tipuri de cancer, inclusiv pulmonar, capului si gâtului, endometrial, esofagian, vezicii urinare, sân, col uterin; sistemul nervos central sau germeni de celule tumori; sarcom osteogenic; si ca pregatire pentru o celule stem sau a maduvei osoase transplant.

Carboplatin este, de obicei, dat de perfuzie într-o vena (intravenos, IV). Carboplatin, de asemenea, poate fi dat intraperitoneal, direct în cavitatea peritoneala în abdomenul. Cantitatea de Carboplatin primiti depinde de multi factori, inclusiv înaltimea si greutatea, dumneavoastra generala de sanatate sau alte probleme de sanatate, si cum corpul tau raspunde la aceasta.

...

Side Effect:

Reactii adverse frecvente de Carboplatin - injectie includ:suprimarea a maduvei osoase, prin urmare, deficitul de componente sanguine - anemia, greu lupta împotriva infectiei, tendinta de a sângera si vânatai usor; deteriorarea rinichilor si ficatului; deteriorarea auzului; modificari în senzatie; greata si varsaturi.

Reactii adverse mai putin frecvente de Carboplatin injectie pot include reactii alergice; pierderea parului; simptome asemanatoare gripei; reactie la injectarii. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza carboplatin, spune furnizorul de asistenta medicala daca aveti orice tip de alergii. Acest produs poate contine ingrediente inactive, care poate provoca reactii alergice sau alte probleme.

Înainte de a utiliza acest medicament, consultati furnizorul de asistenta medicala daca aveti:a scazut de maduva osoasa functia/sânge celule tulburari (e. g. anemie, leucopenie, trombocitopenie). Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:probleme ale rinichilor, dezechilibru de minerale (nivel scazut de sânge de sodiu, potasiu, magneziu, calciu).

Nu au vaccinarile/vaccinarile fara consimtamântul medicul dumneavoastra, si sa evite contactul cu persoane care au primit recent vaccin oral polio. Utilizati prudenta cu obiecte ascutite ca aparate de ras de siguranta sau taietori de unghii si pentru a evita activitati cum ar fi sporturile de contact pentru a reduce sansa de a obtine taiat, zdrobit sau raniti. Spalati-va mâinile si a raspândirii infectiilor. Persoanele în vârsta poate fi mai sensibile la efectele secundare ale acestui medicament, mai ales la sângerare probleme si amorteala/furnicaturi de maini/picioare.

Copiii pot fi la risc mai mare pentru pierderea auzului când carboplatin este utilizat la doze mai mari decât recomandat in combinatie cu alte medicamente care pot afecta auzul. În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...