Carboprost tromethamine - injection


Unknown / Multiple | Carboprost tromethamine - injection (Medication)


Desc:

Carboprost tromethamine este utilizat tratamentul fo de hemoragie post-partum atonie uterina si refractare la metode conventionale de tratament cu agenti oxytocic si maleatul utilizat singur sau în combinatie.

...

Side Effect:

Greata, diaree, înrosirea fetei, si febra pot sa apara. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, anunta medicul imediat. Grave efecte secundare pot sa apara:Cefalee, dureri de stomac/pelvine, crampe, tuse, frisoane, piept de sensibilitate, dureri musculare.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:neobisnuita vaginale sângerare sau de descarcare de gestiune, rigiditate musculara, slabiciune, somnolenta, ameteli. Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste efecte secundare foarte improbabila, dar foarte grave apar:probleme de respiratie, probleme de înghitire, neobisnuit de repede sau lent puls, mentale/starea de spirit modificari, modificari de viziune. ...

Precaution:

Istoricul medical ar trebui sa fie discutate cu medicul dumneavoastra, în special urmatoarele:probleme pulmonare sau probleme de respiratie (e. g. astm), tensiune arteriala mare sau mic, probleme de inima sau de rinichi, hemoragie probleme, convulsii, anemie, infectii pelvine, uter probleme, diabet, probleme hepatice (e. g. icter), orice alergii.

Utilizarea de alcool ar trebui sa fie limitat, deoarece acesta poate agrava anumite efecte secundare ale acestui medicament (e. g. ameteli, somnolenta). Utilizati prudenta atunci când se efectueaza sarcini care necesita vigilenta (e. g. de conducere).

Acest medicament trebuie utilizat numai în timpul sarcinii la sfârsitul sarcinii. Nu se stie daca acest medicament este excretat în laptele matern. Consultati-va medicul înainte de alaptarea. ...