Cardene


Roche | Cardene (Medication)


Desc:

Alexandra capsule contine clorhidrat de nicardipina ingredientul activ, care este un tip de medicament numit un blocant al canalelor de calciu. Acest tip de medicament actioneaza pe inima si vasele de sânge. Este indicat pentru tratamentul pe termen scurt de hipertensiune arteriala la terapie orala nu este fezabil sau nu de dorit.

...

Side Effect:

efectele secundare ale nicardipina includ o rata de inima a crescut din cauza picatura tensiunii arteriale. Alte reactii adverse includ umflarea picioarelor (edem), ameteli, dureri de cap, înrosirea fetei, palpitatii si greata.

Aceasta uneori poate provoca o crestere în frecventa si durata de angina. Motivul pentru acest efect secundar nu este înteles în mod clar. Excesiv de scaderea tensiunii arteriale poate aparea în cazuri rare, în special în timpul initierii tratamentului sau urmatoarele ajustari de dozare. ...

Precaution:

Nu zdrobiti, mestecati sau rupe capsule cu eliberare prelungita (SR). Înghititi-le întregi. Ele sunt special formulate pentru a elibera medicamente lent în organism.

Daca aveti peste 65 de ani, ati putea fi mult mai probabil sa experienta de reactii adverse de la alexandra/nicardipina. Medicul dumneavoastra va poate prescrie o doza mai mica de acest medicament.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...