Adapin


Harvest Pharmaceuticals | Adapin (Medication)


Desc:

Adapin este un tip de antidepresive triciclice. Acesta este prescris la pacientii cu depresie, asa cum functioneaza în mod eficient pentru a vindeca depresia severa si anxietate. Acesta este disponibil sub forma de capsule.

Adapin este un agent psihotrope, care are proprietati anti anxiolitice si antidepresive. Ea are, de asemenea, un sedativ în ea. Atunci când pacientul le ia în doze mai mari poate provoca efecte adrenergice blocante periferice.

Medicii de multe ori prescrie Adapin pentru probleme cum ar fi ulcer, tulburari de somn, senzatie de mâncarime si alte probleme ale pielii, anxietate, probleme urinare pe timp de noapte, pofta de fumat, dureri de cap si tensiunea la pacientii cu cancer.

...

Side Effect:

Simptomele de supradozaj includ ameteala, somnolenta, greata, scaderea severa a tensiunii arteriale, tulburari de vorbire, si slabiciune. Cele mai frecvente efecte secundare includ nifedipina:retentie de apa sau umflaturi (edem), dureri de cap, oboseala, constipatie, greata, ameteli sau confuzie; crampe musculare sau tremor (tremuraturi), gura uscata (a se vedea Gura Nifedipina si uscata); impotenta, de asemenea, cunoscut sub numele ca disfunctie erectila sau ED.

Opri acest medicament în cazul în care durerea ischemica apare sau se agraveaza existente durere la scurt timp dupa initierea tratamentului; rezerva de saraci cardiaca; insuficienta cardiaca sau functia afectata în mod semnificativ ventriculului stâng; hipotensiune arteriala severa, vârstnici, diabetul zaharat, evita sucul de grapefruit.

...

Precaution:

Nu trebuie sa utilizati doxepin daca sunteti alergic la el, sau daca aveti glaucom sau probleme cu urinare. Nu utilizati doxepin daca ati utilizat un inhibitor MAO.

Pentru a va asigurati ca puteti lua în conditii de siguranta doxepin, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti oricare dintre aceste alte conditii:apnee de somn (respiratie opriri în timpul somnului); sau

tulburare bipolara (maniaco-depresie); diabet zaharat (doxepin poate creste sau reduce de zahar din sânge). Este posibil sa aveti gânduri de sinucidere in timpul tratamentului cu un antidepresiv, mai ales daca sunt mai putin de 24 de ani.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandata pentru a utiliza acest medicament, fara recomandarea medicului dumneavoastra.

...