Cardura


Pfizer | Cardura (Medication)


Desc:

Cardura/doxazosin mesilat este parte a grupului de medicamente numite blocante alfa. Este utilizat pentru tratarea hipertensiunii arteriale sau pentru a trata simptomele cauzate de cresterea dimensiunii de prostata la barbati.

La pacientii care iau Cardura pentru tratarea hipertensiunii arteriale (hipertensiune arteriala) Medicatie works prin relaxarea vaselor de sange perete astfel încât sângele trece prin ele mai usor. Acest lucru ajuta la scaderea tensiunii arteriale.

La pacientii cu cresterea marimea prostatei, Cardura este utilizat pentru a trata urinarea redusa cantitativ si/sau frecvente. Acest lucru este frecventa la pacientii cu prostata în marime. Cardura lucrari de muschi relaxant în apropiere de gaura pentru a elimina urina din vezica si muschii prostatei, astfel încât urina este eliminat mai usor.

...

Side Effect:

Efectele secundare frecvente pot include:scazut tensiunii arteriale; ameteli; vertij; dureri de cap; somnolenta; umflarea picioarelor; greata; curgerea nasului (rinita infectii ale tractului urinar; infectii ale tractului respirator; palpitatii, rapida a ritmului cardiac; bronsita, tuse, dificultati de respiratie; uscat gura tulburari digestive, cum ar fi dureri abdominale, digestie dificila; mâncarimi ale pielii, spate durere, dureri musculare; cistita, incontinenta urinara. ...

Precaution:

Ar trebui sa nu utilizati acest medicament daca sunteti alergic la doxazosin sau medicamente similare alfuzosin, prazosin, silodosin, tamsulosin sau terazosin.

Daca aveti boli de ficat sau un istoric de cancer de prostata, trebuie o ajustare de doza sau teste speciale pentru a lua în conditii de siguranta doxazosin.

Cardura/doxazosin poate afecta elevii dumneavoastra în chirurgia cataractei. Spune Chirurgul ochi din timp daca utilizati acest medicament. Nu încetati utilizarea doxazosin inainte de operatie, decât daca medicul va spune sa.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...