Carisoprodol


Unknown / Multiple | Carisoprodol (Medication)


Desc:

Carisoprodol este un relaxer musculare care functioneaza prin blocarea senzatiile durere între nervii si creierul. Carisoprodol este utilizat împreuna cu odihna si fizioterapie pentru tratarea leziunilor si alte conditii dureroase musculo-scheletice.

...

Side Effect:

Reactii alergice pot include:hives; dificultati de respiratie; umflarea fetei, buzele, limba, sau gât si ajutor medical este necesara imediat.

Carisoprodol poate provoca efecte secundare grave, cum ar fi:paralizie (pierderea de senzatie); slabiciune extrema sau lipsa de coordonare; senzatie zapacit, lesin; rapide ale inimii; confiscarea (convulsii); pierderea vederii; sau agitatie, confuzie.

Mai putin grave efecte secundare pot include:somnolenta, ameteli, tremuraturi; dureri de cap; depresie, sentiment iritabil; încetosata; probleme de somn (insomnie); sau greata, varsaturi, sughit, suparat stomac. ...

Precaution:

Acest medicament poate fi formativa si ar trebui sa fie utilizate numai de catre persoana care l-a fost prescris pentru. Carisoprodol nu trebuie sa se acorde o alta persoana, mai ales cineva care are o istorie de abuzul de droguri sau dependenta.

Este posibil sa aveti simptome de retragere atunci când încetati utilizarea carisoprodol dupa folosind-o pe o perioada lunga de timp. Nu încetati sa utilizati acest medicament brusc fara prima vorbesc cu medicul dumneavoastra. Trebuie sa utilizati mai putin si mai putin înainte de a te opri medicamente complet.

Carisoprodol poate provoca reactii adverse care pot afecta gândire sau reactii dvs. Fii atent, daca va conduce vehicule sau de a face ceva that a cere tu sa fie alerta si treaz. Evita consumul de alcool. Acesta poate creste somnolenta si ameteala cauzate de carisoprodol. ...