Carmex


Carma Laboratories | Carmex (Medication)


Desc:

Carmex este un balsam de buze folosit pentru a calma si de a preveni buzele crapate, uscate sau iritate si pentru a le proteja de soare si vânt zeflemea. Carmex adauga emolienti naturale de buzele tale, de blocare în propriul tau corp de umiditate pentru a proteja împotriva exfolierii si craparii.

Lanolina, de exemplu, este o substanta naturala, care blocheaza în umiditate. Lanolina în Carmex este usor absorbit în pielea delicata a buzele tale, în care se prevede o bariera temporar împotriva efectelor uscare de vânt, caldura si frig.

...

Side Effect:

De obicei acest balsam de buze este bine tolerat de majoritatea oamenilor. O reactie alergica, cum ar fi eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, sau a fetei; sau urticarie nu este probabila. În cazul în care observati o iritatie sau orice alte oftat neobisnuite, opri utilizarea balsam de buze Carmex si sunati-va medicului. ...

Precaution:

Înainte de a folosi balsam de buze Carmex asigurati-va ca nu sunteti alergic la ea, sau la oricare dintre ingredientele sale. Spuneti medicului dumneavoastra daca aveti orice alte boli.

Puteti utiliza Carmex buze de îngrijire în timpul sarcinii sau alaptarii.

Nu exista nici o limita pentru utilizarea Carmex, poate fi aplicat în functie de necesitati.

Pastrati-l de lumina soarelui sau de caldura. ...