Carmol


Bradley Pharmaceuticals | Carmol (Medication)


Desc:

Carmol/hidrocortizon si uree 40% pentru Debridarea si promovarea de vindecare normale de hipercheratozice leziunile de suprafata, în special în cazul în care de vindecare este retardat de infectie locala, tesutului necrozat, resturile de fibrinoasa sau purulente sau escarele. Ureea este util pentru tratamentul de hipercheratozice conditii cum ar fi uscat, dur pielii, dermatite, psoriazis, conjunctivala, ihtioza, eczeme, keratoza pilaris, keratoza palmaris, keratoderma, bataturi si calusuri, precum si deteriorate, unghii încarnate si devitalizate.

...

Side Effect:

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:iritarea pielii.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste reactii adverse rare, dar foarte grave apar:comun/musculare durere, febra, gura rani, slabiciune neobisnuite. Folosirea acestei medicamenta?ii pentru perioade prelungite sau repetate pot duce la o infectie fungice cutanate. Nu utilizati acest medicament pentru mai mult decât prescrise. Contactati medicul dumneavoastra daca observati simptome noi sau agravarea.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest produs, spuneti medicului dumneavoastra daca sunteti alergic la hidrocortizon sau uree sau daca aveti orice alte alergii.

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:astm, circulatie proasta, diabet, probleme de sistemul imunitar, infectii (mai ales rani/infectii ale pielii, infectii fungice, cum ar fi atlet pe picior).

Unele ingrediente (e. g. conservan?i, parfumuri) te poate face mai sensibile la soare. Verificati eticheta pentru orice avertismente sau întrebati medicul sau farmacistul daca aveti nevoie sa ia orice masuri de precautie speciale când în soare.

Unele produse pot pata/decolora îmbracaminte. Întrebati medicul dumneavoastra sau farmacistul pentru mai multe detalii.

Copiii pot fi mai sensibile la efectele de prea mult cu corticosteroizi medicatie. În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra.

...