Carnitor


Shire | Carnitor (Medication)


Desc:

Carnitor/levocarnitine este o molecula de transport pentru transportul de acizi grasi cu lant lung peste membrana mitocondriala interior. Carnitor este indicata în tratamentul de carnitina sistemice primar deficit. În cazurile raportate, prezentarea clinica a constat în episoade recurente de encefalopatie Reye-ca, hypoketotic hipoglicemie, si/sau cardiomiopatie. Simptomele asociate includ hipotonie, slabiciune musculara si esecul de a prospera. Un diagnostic de primar carnitina deficit necesita ca nivelurile de carnitina ser, celule rosii si/sau tesuturi fi scazut si ca pacientul nu are un defect primare de acizi grasi sau oxidare acide organice.

La unii pacienti, în special cele care prezinta cu cardiomiopatie, carnitina suplimentarea rapid atenuate semne si simptome. Tratament ar trebui sa includa, pe lânga carnitina, terapie de sustinere si alte dupa cum indica starea pacientului.

Carnitor/levocarnitine este de asemenea indicat pentru tratamentul acute si cronice de pacienti cu o înnascut eroare a metabolismului, ceea ce duce la o deficienta de carnitina secundar.

...

Side Effect:

Suparat stomac, greata, varsaturi, diaree, dureri de cap, durere/slabiciune musculara, umflarea mâinilor/jos picioare/picioare, furnicaturi pielii, sau organism miros (miros de peste) pot sa apara. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, contactati medicul sau farmacistul prompt.

În cazul în care medicul a prescris acest medicament, amintiti-va ca el sau ea a considerat ca beneficiu pentru tine este mai mare decât riscul de efecte secundare. Multi oameni folosind acest medicament nu au efecte secundare grave.

Solicitati imediat asistenta medicala daca apare acest rare, dar foarte grave efecte secundare:atac de apoplexie.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a lua Carnitor, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca sunteti alergic la levocarnitine sau daca aveti orice alte alergii. Acest produs poate contine ingrediente inactive, care poate provoca reactii alergice sau alte probleme.

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:boli de rinichi, convulsii. Preparatele lichide al acestui produs poate contine zahar si/sau alcool. Se recomanda prudenta, daca aveti diabet zaharat, dependenta de alcool, sau boli hepatice.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...