Carteolol - ophthalmic solution


Unknown / Multiple | Carteolol - ophthalmic solution (Medication)


Desc:

Carteolol este utilizat singur sau cu alte medicamente pentru a trata înalta presiune din interiorul ochiului. Scaderea presiunii ridicate în ochi poate ajuta la prevenirea ochi prejudiciu si viziunea pierderea. Carteolol este un beta blocant. Se crede ca locul de munca prin reducerea cantitatii de lichid în ochi.

...

Side Effect:

Carteolol este în general bine tolerat. Efectele secundare sunt, de obicei, usoare si tranzitorii si pot include:ochi de iritare, arderea, ruperea, conjunctival hiperemia si edem; Aritmii cardiace, palpitatii, sincopa, cerebral vascular accident si ischemie cerebrala; dispnee si sinuzita; astenie, cefalee, ameteli si insomnie; depresie; gustul perversiune si greata; rareori impotenta la pacientii de sex masculin; eruptii cutanate localizate si generalizate; mascare atât semnele si simptomele de hipoglicemie diabeticii insulino-dependente, si furtuna hipertiroidism/tiroida; sau reactii de hipersensibilitate. ...

Precaution:

Este foarte important ca medicul verifica progresul dumneavoastra la vizitele regulate la asigurati-va ca acest medicament este de lucru corect si pentru a verifica pentru efecte nedorite.

Daca mâncarime, roseata, umflaturi, sau alte semne de iritare ochiului sau pleoapei apar, încetati sa utilizati acest medicament si discutati cu medicul dumneavoastra. Aceste semne ar putea însemna ca sunteti alergic la acest medicament.

Carteolol poate cauza insuficienta cardiaca la unii pacienti. Discutati cu medicul dumneavoastra imediat daca aveti durere toracica sau disconfort; venele dilatate gâtului; oboseala extrema; neregulate de respiratie; o batai neregulate ale inimii; dificultati de respiratie; umflarea de fata, degete, picioare sau picioare mai mici; cresterea in greutate; sau respiratie suieratoare. Acest medicament poate provoca schimbari în nivelul de zahar din sânge. De asemenea, acest medicament poate acoperi pâna semne de scazut de zahar din sânge, precum o rata de puls rapid.

Asigura?i-va ca orice medic sau stomatolog care ati trateaza stie ca utilizati acest medicament. Trebuie sa încetati sa utilizati acest medicament mai multe zile înainte de a avea o interventie chirurgicala. ...