Carvedilol


Aurobindo Pharma | Carvedilol (Medication)


Desc:

Carvedilol este într-un grup de medicamente numite beta-blocante. Acest medicament actioneaza prin blocarea actiunii de anumite chimice naturale în corpul dumneavoastra, cum ar fi epinefrina, care afecteaza inima si vasele de sânge, scaderea ritmului cardiac, tensiunii arteriale si tulpina pe inima. Carvedilol este utilizat pentru a trata insuficienta cardiaca si tensiunea arteriala. De asemenea, este utilizat pentru a trata sau preveni atacul de inima.

Iau acest medicament de gura, cu alimente, de obicei, de doua ori pe zi, sau ca regia de catre medicul dumneavoastra pentru starea dumneavoastra. Doza se bazeaza pe conditie medicala si raspunsul la tratament.

...

Side Effect:

Efectele secundare cele mai frecvente includ:scaderea apetitului sexual, impotenta sau dificultate care are un orgasm; probleme de somn (insomnie); sentimentul obosit; sau anxietate si nervozitate. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului.

Mai grave efecte secundare cauzate de Carvedilol implica:o reactie alergica - eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; batai de inima lent sau inegale; senzatie zapacit, lesin; sentiment scurt de respiratie, chiar cu efort usoara; umflarea gleznelor sau picioare; greata, dureri de stomac, febra scazuta, pierderea poftei de mâncare, urina închisa la culoare, lut-colorate scaune, icter; depresie; sau senzatie de frig în mâinile si picioarele. Daca observati oricare dintre aceste sa caute ajutor medical imediat. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli de ficat, probleme respiratorii, precum astm, bronsita, sau emfizem, alte probleme cardiace, cum ar fi angina varianta Prinzmetal pe, diabet zaharat, hipertiroidie, boli de rinichi, sânge probleme de circulatie, cum ar fi boala Raynaud sau boli vasculare periferice, un anumit tip de tumoare numit feocromocitom, mintala sau tulburari de dispozitie, sau unei anumite boli musculare numita miastenia gravis.

Deoarece Carvedilol poate provoca ameteli si somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...