Catapres


Boehringer Ingelheim | Catapres (Medication)


Desc:

Cataflam/diclofenacul este indicat pentru tratamentul de dismenoree primara; relief de usoara pâna la moderata durere; relief de semnele si simptomele de osteoartritei; relief de semne si simptome de artrita reumatoida.

...

Side Effect:

Pot aparea devreme tratamentul problemelor digestive:greata, diaree, dureri epigastrice si rareori ulcere, GI hemoragie sau perforatie ulcer. Rar observat:oboseala, insomnie, iritabilitate, ameteli sau dureri de cap, foarte rar, tulburari hepatice, cum ar fi icter, hepatita, transaminaze crescute, hipersensibilitate, eczeme de piele. Supozitoare uneori poate provoca iritatii locale, mâncarime, senzatie de arsura. ...

Precaution:

Nu folositi Cataflam daca sunteti alergic la diclofenac, sau daca aveti o istorie de reactie alergica la aspirina sau alte AINS.

Spuneti medicului dumneavoastra daca aveti oricare din aceste alte conditii:o istorie a atac de cord, accident vascular cerebral sau cheag de sânge; boli cardiace, insuficienta cardiaca congestiva, hipertensiune arteriala; antecedente de ulcer gastric sau sangerari; hepatice sau boli de rinichi, astm bronsic; polipi în nas; o sângerare sau de sânge coagulare tulburare; sau daca sunteti fumator.

Nu utilizati Cataflam chiar înainte sau dupa inima by-pass chirurgie (arterelor coronare bypass grefa, sau CABG). Cataflam poate provoca inima în pericol viata sau probleme de circulatie, cum ar fi atac de cord sau accident vascular cerebral, mai ales daca îl folositi pe termen lung.

Cataflam, de asemenea, poate provoca grave efecte pe stomac sau intestine, inclusiv hemoragie sau perforatie. Aceste conditii pot fi fatale si pot sa apara fara avertisment, în timp ce luati Cataflam, mai ales la persoanele în vârsta.

În timpul sarcinii si alaptarii se consulte cu medicul dumneavoastra înainte de a utiliza acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...