Caverject


Pfizer | Caverject (Medication)


Desc:

Caverject/Prostaglandina, este utilizat pentru a trata problemele functiei sexuale masculine numit disfunctie erectila. Acest medicament relaxeaza vasele de sânge si muschii în penis pentru a creste fluxul de sânge în penis, cauzeaza o erectie. Acest medicament nu este recomandat pentru utilizarea la barbati cu implanturi penisului.

Caverject este dat de injectie în aspectul dorso-laterala a treia proximala a penisului penisului ca regia de catre medicul dumneavoastra. Alprostadil este folosit numai atunci când este necesar pentru a obtine o erectie. O erectie ar trebui sa apara în termen de 5 la 20 de minute dupa ce utilizati medicamente, si ar trebui sa dureze pentru 30-60 de minute.

...

Side Effect:

Caverject poate provoca reactii adverse severe cum ar fi:o reactie alergica - eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; senzatie zapacit, lesin; sângerari din uretra; sângerare, vânatai sau umflaturi în cazul în care ati injectat medicamente; o erectie dureroasa care dureaza 4 ore sau mai mult; dureri severe sau iritatie a penisului sau uretra; sau roseata, bulgari, sensibilitate, forma neobisnuita sau Curbare a penisului in erectie. Daca observati oricare dintre aceste sa caute ajutor medical imediat.

Urmatoarele sunt reactii adverse mai putin grave, care, de asemenea, nevoie de îngrijire medicala în cazul în care acestea persista sau se agraveaza:durere în penis, uretra, sau testicule; dureri de cap, ameteli; spate durere; o eruptie pe piele a penisului; caldura sau amorteala penisului; sau tuse, nas înfundat, simptome de raceala.

Partenerul tau sexual poate experienta, de asemenea, efecte secundare, cum ar fi de ardere, mâncarime, sau iritarea zonelor corpului care vin în contact cu penisul tau. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la alprostadil sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:penisului conditiile angularea, fibroza/cicatrici sau boala Peyronie, sânge sistem de tipuri de cancer cum ar fi leucemia, mielom multiple sau secera de celule anemie.

Deoarece acest medicament poate provoca ameteli si somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele, pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta. ...