CCBs


The Medicines Company | CCBs (Medication)


Desc:

Concentratiile sunt utilizate pentru tratarea hipertensiunii arteriale, angina si ritmuri cardiace anormale (de exemplu, fibrilatie atriala, tahicardie paroxistica supraventriculara). De asemenea, pot fi utilizate dupa un atac de cord, în special în rândul pacientilor care nu pot tolera medicamentele beta-blocking, au fibrilatie atriala sau necesita tratament pentru angina lor.

Spre deosebire de beta-blocante, concentratiile nu au fost dovedit a reduce mortalitatea sau atacuri de cord suplimentare dupa un atac de cord. Concentratiile sunt la fel de eficace ca inhibitori ai ECA în reducerea tensiunii arteriale, dar acestea nu pot fi la fel de eficace ca inhibitori ai ECA în prevenirea insuficienta renala cauzate de tensiunea arteriala sau diabet zaharat.

De asemenea, sunt utilizate pentru tratarea:hipertensiune pulmonara, sindrom Raynaud, cardiomiopatie, si subarahnoidiana hemoragie. Concentratiile sunt de asemenea folosite în prevenirea de migrene dureri de cap.

...

Side Effect:

Efectele secundare cele mai frecvente de concentratiile sunt constipatie, greata, dureri de cap, eruptii cutanate, edem (umflarea picioarelor cu lichid), scaderea tensiunii arteriale, somnolenta si ameteala.

Disfunctie hepatica si cresterea peste a gingiilor, de asemenea, pot aparea. Atunci când persoanele cu insuficienta cardiaca sunt dat diltiazem sau verapamil, simptome de insuficienta cardiaca poate agrava deoarece aceste medicamente reduc capacitatea inimii de a pompa sânge. Ca alte medicamente tensiunii arteriale, plasmatice sunt asociate cu disfunctie sexuala. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli de rinichi, colita sau probleme de stomac.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...