Cedax


Schering-Plough | Cedax (Medication)


Desc:

Acil de Cecon este indicat ca supliment alimentar de vitamina C pentru adulti si indicat ori de câte ori acidul ascorbic este necesara în mai mare decât media de doze pentru prevenirea si tratamentul de deficit de ascorbic acid. este indicat ca supliment alimentar de vitamina C pentru adulti si indicat ori de câte ori acidul ascorbic este necesara în mai mare decât media de doze pentru prevenirea si tratamentul de deficit de ascorbic acid.

Ia aceasta vitamina de gura cu sau fara alimente, de obicei, 1-2 ori pe zi. Urmati toate instructiunile de pe ambalajul produsului, sau de a lua ca regia de catre medicul dumneavoastra.

...

Side Effect:

Diaree, greata, varsaturi, crampe abdominale/durere sau arsuri la stomac pot aparea. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului prompt.

Cauta imediat medicului daca observati orice simptome de o reactie alergica grava, inclusiv:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a lua ascorbic acid, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca aveti orice alergii. Acest produs poate contine ingrediente inactive, care poate provoca reactii alergice sau alte probleme.

În timpul sarcinii, aceasta vitamina a fost gasit a fi în siguranta, atunci când este utilizat în dozele recomandate. Doze mai mari ar trebui sa fie utilizat în timpul sarcinii numai în cazul în care în mod clar este necesar. Discutati despre riscurile si beneficiile cu medicul dumneavoastra. ...