Cefaclor


Lupin Laboratories | Cefaclor (Medication)


Desc:

CEFACLOR este un antibiotic folosit pentru a trata anumite infectii cauzate de bacterii, cum ar fi pneumonie si infectii ale urechilor, plamâni, gât, ale tractului urinar, si pielea. Acesta actioneaza prin oprirea cresterii bacteriilor.

Iau acest medicament de gura, de obicei, la fiecare 8 sau 12 ore, sau ca regia de catre medicul dumneavoastra pentru starea dumneavoastra. Continuati sa luati Cefaclor pâna când suma completa-prescris este terminat, chiar daca simptomele dispar dupa câteva zile.

...

Side Effect:

Efectele secundare cele mai frecvente cauzate de acest medicament include:suparat stomac, dureri de cap, greata, varsaturi sau diaree. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului.

Mai severe efecte secundare sunt urmatoarele:o reactie alergica – eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; stomac sau dureri abdominale, greata persistenta sau varsaturi, îngalbenirea ochii sau pielea, urina închisa la culoare, noi semne de infectie, usor vânataie sau sângerare, schimbare în urina, mentale sau starea de spirit modificari, cum ar fi confuzie. Daca observati oricare dintre aceste sa caute ajutor medical imediat. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli de rinichi, colita sau probleme de stomac.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...