Cefadroxil


Aurobindo Pharma | Cefadroxil (Medication)


Desc:

CEFADROXIL este într-un grup de medicamente numite cefalosporina (SEF un spor scazut în) antibiotice. Acesta actioneaza prin combaterea bacteriilor în corpul dumneavoastra. Cefalosporine opri bacteriile de la înmultirea prin prevenirea bacterii de la formeaza peretii care le înconjoara. Peretii sunt necesare pentru a proteja bacterii din mediul lor si pentru a mentine continutul celulei bacteriene împreuna. Bacteriile nu pot supravietui fara un perete celular.

Cefalosporine sunt cele mai eficiente atunci când bacteriile sunt înmultirea în mod activ si formarea peretii celulelor. CEFADROXIL este activ fata de multe bacterii, inclusiv Staphylococcus aureus, Streptococcus pneumoniae, Streptococcus pyogenes, Moraxella catarrhalis, E. coli, Klebsiella si Proteus mirabilis.

...

Side Effect:

Cefadroxil este în general bine tolerat. Cele mai frecvente efecte secundare sunt diaree sau scaune vrac, greata, dureri abdominale, varsaturi, si eruptii cutanate. Pacientii care au avut reactii alergice la alte cefalosporine nu ar trebui sa ia cefadroxil.

În plus, persoanele alergice la penicilina sau unul din derivatele sale (de exemplu, Amoxicilina [Amoxil, Dispermox, Trimox] sau ampicilina [Omnipen, Plycillin, Principen]) poate fi alergic la cefadroxil, desi cefadroxil a fost folosit în conditii de siguranta în astfel de pacienti. ...

Precaution:

Nu luati acest medicament daca sunteti alergic la cefadroxil, sau la antibiotice similare, precum Ceftin, Cefzil, Keflex, Omnicef si altele.

Înainte de a lua acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra daca sunteti alergic la medicamente (in special penicilina). De asemenea, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti boli de rinichi sau o istorie de probleme intestinale.

Luati acest medicament pentru intreaga durata de timp prescris de medicul. Simptomele pot obtine mai bine înainte de infectie este tratata complet. CEFADROXIL va trata o infectie virala, cum ar fi raceala sau gripa.

Antibiotice medicamente poate provoca diaree, care pot fi un semn de o noua infectie. Daca aveti diaree apoasa sau a sângelui în ea, sunati-va medicului. Nu utilizati orice medicament pentru a opri diareea decât daca medicul dumneavoastra va-a spus. ...