Cefdinir

Astellas Pharma | Cefdinir (Medication)

Desc:

Cefdinir este o semi-sintetic antibiotic oral (partial sintetice) în familia cephalosporin antibiotice. Cefalosporina de familie include cephalexin (Keflex. ), cefaclor (Ceclor), cefuroxime (Zinacef), cefpodoxime (andreica), cefixime (Suprax), cefprozil (Cefzil), precum si multe antibiotice injectabil. Ca alte cefalosporine, cefdinir opreste bacterii la înmultirea prin prevenirea bacterii de la formeaza peretii care le înconjoara.

Cefdinir este luata o data sau de doua ori pe zi, în functie de natura si severitatea infectiei. Capsule sau suspendare poate fi luat cu sau fara alimente. Cefdinir este eficient împotriva susceptibile de bacteriile care cauzeaza infectii ale urechii medii (otita medie), amigdalele (amigdalita), gât, laringelui (laringita), bronhiile (bronsita), plamani (pneumonie), pielii si alte tesuturi moi.

...


Side Effect:

Ca cele mai multe antibiotice cefdinir poate provoca o afectiune numita colita pseudomembranoasa, o infectie bacteriana potential grave de colon.

Cefdinir, în general, este bine tolerat. Cele mai frecvente efecte secundare sunt diaree sau scaune vrac, greata, dureri abdominale, varsaturi, eruptii cutanate si dureri de cap. Cefdinir poate cauza rezultate fals cu unele teste pentru zahar în urina. ...


Precaution:

Suplimente de fier, de asemenea, reduce absorbtia de cefdinir. Administrarea de Suplimente cefdinir si fier de doua ore de separare previne aceasta interactiune. Aluminiu sau magneziu care contin antiacide reduce absorbtia de cefdinir din intestin.

Cefdinir nu este secretat în laptele matern. Nu exista studii adecvate de cefdinir la gravide; cu toate acestea, studiile pe animale sugereaza nici efecte importante asupra fatului. ...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».