Cefditoren


Harvard Drug Group Pharmaceutical | Cefditoren (Medication)


Desc:

Cefditoren este într-o clasa de antibiotice cefalosporine numit. Acesta actioneaza prin uciderea bacteriilor. Antibioticele nu va functiona pentru raceli, gripa sau alte infectii virale.

Cefditoren este utilizat pentru a trata infectii comunitate achizitionat pneumonie (o infectie de pulmonar care a dezvoltat un om care nu a fost în spital), flare-up-uri de bronsita cronica (infectie de tuburi care conduc la plamani), strep gât (dureri în gât, cauzate de bacterii), amigdalita (infectie a glandelor în gât), si unele tipuri de infectii ale pielii.

...

Side Effect:

Diaree, dureri de cap, greata/varsaturi sau stomac deranjat pot aparea. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, anuntati medicul sau farmacistul prompt.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:dificultati de respiratie, umflarea gleznelor/picioare, slabiciune musculara, cresterea foame, sete crescut/urinare, urina închisa la culoare, persistente greata/varsaturi, îngalbenirea ochi/piele, schimba în urina.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste reactii adverse rare, dar foarte grave apar:noi semne de infectie (e. g. febra, persistente dureri în gât), usor de sângerare/vânataie, oboseala, rapid/pounding emotie, convulsii, modificari mentale/starea de spirit (cum ar fi confuzie). ...

Precaution:

Înainte de a lua cefditoren, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii sau daca sunteti alergic la peniciline sau alte antibiotice (e. g. Cefalexin). Acest produs poate contine ingrediente inactive (cum ar fi proteine din lapte), care poate provoca reactii alergice sau alte probleme.

Acest medicament nu trebuie utilizat daca aveti anumite afectiuni medicale. Înainte de a utiliza acest medicament, consultati medicul sau farmacistul daca aveti:anumite tulburari metabolice.

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra va istoricul medical, în special de:boli de rinichi, masei musculare a scazut, boli de stomac/intestinale.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra.

...