Cefepime injection


Unknown / Multiple | Cefepime injection (Medication)


Desc:

Cefepime este un antibiotic de cefalosporine. Acesta actioneaza prin combaterea bacteriilor în corpul dumneavoastra. Cefepime injectie este utilizat pentru a trata mai multe tipuri de infectii bacteriene, inclusiv severa sau amenintatoare de viata forme.

...

Side Effect:

Cefepime poate provoca efecte secundare. Simptome severe includ:diaree, dureri de stomac, suparat stomac, varsaturi.

Alte simptome pot include:eruptii cutanate, neobisnuite sângerare sau vânataie, dificultati de respiratie, urticarie, gura inflamat sau gât. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza cefepime, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca aveti orice alergii. Acest produs poate contine ingrediente inactive, care poate provoca reactii alergice sau alte probleme. Înainte de a utiliza acest medicament, discutati cu medicul dumneavoastra despre istoricul medical, mai ales despre:boli de rinichi, boli de stomac/intestinal (e. g. colita).

Functia renala scade masura ce îmbatrânesc. Acest medicament este îndepartat de rinichi. Prin urmare, persoanele în vârsta poate fi la risc mai mare de reactii adverse în timp ce utilizati acest medicament.

Spuneti medicului dumneavoastra daca sunteti gravida înainte de a utiliza acest medicament. Acest medicament trece în laptele matern si poate avea efecte nedorite asupra unui copil care alapteaza. ...