Cefotetan Injection


AstraZeneca | Cefotetan Injection (Medication)


Desc:

CEFOTETAN este o cefalosporina (SEF un spor scazut în) antibiotice. Acesta actioneaza prin combaterea bacteriilor în corpul dumneavoastra. CEFOTETAN este utilizat pentru a trata mai multe tipuri diferite de infectii cauzate de bacterii.

Actiunea bactericida cefotetan rezultatele de la inhibarea sintezei peretelui celular prin legarea si inhibarea bacteriene penicilina obligatorii pentru proteinele care ajuta în biosinteza peretelui celular. De droguri este rezistent la un spectru larg de beta-lactamaze si este activ împotriva unei game largi de microorganisme aerobe si anaerobe bacterii Gram-pozitive si gram-negative.

...

Side Effect:

Obtine ajutor medical de urgenta, daca aveti oricare dintre aceste semne de o reactie alergica:hives; dificultati de respiratie; umflarea fetei, buzele, limba, sau gât.

Informati medicul dumneavoastra imediat daca aveti oricare dintre aceste reactii adverse grave:diaree apoasa sau sângeroase; durere toracica; febra, frisoane, dureri in tot corpul, Simptomele gripei; usor vânataie, neobisnuite sângerare (nas, gura, vagin sau rect), violet sau rosu indicati pete sub piele; furnicaturi severa, amorteala, durere, slabiciune musculara; confiscarea (convulsii); pielea palida, întunecata urina colorata, febra, confuzie sau slabiciune; icter (îngalbenirea pielii sau a ochilor); cresterea sete, pierderea poftei de mâncare, edem, greutate, senzatie de scurt de respiratie, urinat mai putin decât de obicei sau nu la toate; sau reactie cutanata severa - febra, durere în gât, umflarea fetei sau limbii, de arsura în ochi, piele durere, urmata de o eruptie pe piele rosie sau violet care se raspândeste (mai ales în organism fata sau superior) si provoaca aparitia de vezicule si descuamarea.

Mai putin grave efecte secundare pot include:greata, varsaturi; dureri de stomac; Diareea usoara; vaginale de mâncarime sau de descarcare de gestiune; sau durere, umflatura, roseata sau vânatai în cazul în care medicamentul a fost injectat.

...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Utilizati acest medicament pentru lungimea prescris timp. Simptomele pot îmbunatati înainte de infectie este complet eliminat. Sarind peste doze, de asemenea, poate creste riscul de infectie în continuare, care este rezistent la antibiotice. CEFOTETAN nu va trata o infectie virala, cum ar fi raceala sau gripa.

Antibiotice medicamente poate provoca diaree, care pot fi un semn de o noua infectie. Daca aveti diaree apoasa sau sângeroase, opri utilizarea cefotetan si sunati-va medicului. Nu folositi anti-diaree medicina decât daca medicul dumneavoastra va spune sa. ...