Ceftaroline Injection


Forest Laboratories | Ceftaroline Injection (Medication)


Desc:

Ceftaroline este într-o clasa de medicamente numite antibiotice. Injectie Ceftaroline este utilizat pentru a trata unele tipuri de infectii ale pielii si pneumonie (infectii pulmonare) cauzate de anumite bacterii.

Acesta actioneaza prin uciderea bacteriilor. Antibioticele nu va functiona pentru raceli, gripa sau alte infectii virale.

...

Side Effect:

Efecte secundare grave includ:vezicule, peeling sau eruptii cutanate rosii; diaree, care pot contine sânge; dureri severe de stomac, crampe sau balonare; dificultati de respiratie, oboseala, accidentat emotie sau îngalbenirea pielii sau a albului ochilor; neobisnuite sângerare, vânatai sau slabiciune.

Mai putin grave efecte secundare pot include:diaree usoara, constipatie, greata, sau varsaturi; eruptii cutanate usoare.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica:mancarimi sau urticarie, umflarea în fata sau mâinile, umflarea sau furnicaturi în gura sau gât, senzatie de constrictie toracica, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Ar trebui sa nu utilizati acest medicament daca sunteti alergic la ceftaroline sau la alte antibiotice.

Înainte de a lua acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti oricare din aceste alte conditii:boli de rinichi; o istorie de probleme intestinale, cum ar fi colita; sau daca sunteti alergic la medicamente.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...