Ceftibuten


Shionogi | Ceftibuten (Medication)


Desc:

Ceftibuten este într-un grup de medicamente numite antibiotice utilizate pentru a trata anumite infectii cauzate de bacterii, cum ar fi infectii bronsita si ureche si gât.

Iau acest medicament de gura, de obicei, o data pe zi timp de 10 zile, sau ca regia de catre medicul dumneavoastra pentru starea dumneavoastra. Doza se bazeaza pe conditie medicala si raspunsul la tratament. Cresterea dozei sau frecventa fara sfatul medicului dumneavoastra.

...

Side Effect:

Printre cu efectele sale necesare, poate provoca reactii adverse severe cum ar fi:o reactie alergica – eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; diaree apoasa sau sângeroase; febra, frisoane, dureri in tot corpul, Simptomele gripei; neobisnuite sângerare; sânge în urina; confiscarea (convulsii); întunecata urina colorata, febra, confuzie sau slabiciune; icter (îngalbenirea pielii sau a ochilor); febra, umflat glandele, eruptii cutanate sau mâncarimi, dureri articulare, sau sentimentul general de bolnav; febra, durere în gât, si dureri de cap cu vezicule severe, descuamarea, si eruptii cutanate rosii; sau cresterea sete, pierderea poftei de mâncare, edem, greutate, senzatie de scurt de respiratie, urinat mai putin decât de obicei sau nu la toate. Daca observati oricare dintre aceste sa caute ajutor medical imediat.

Daca oricare dintre urmatoarele persista sau se agraveaza, sunati-va medicului:greata, varsaturi, dureri de stomac, stomac deranjat, eructatii, constipatie, diaree usoara; muschii rigid sau strâmt; Amorteala sau infiorat sentimentul; dureri de cap, ameteli, somnolenta, obosit sentimentul; senzatie de agitat, iritabil, agitat sau hiperactiv; gura uscata; pete albe sau rani în interiorul gurii sau pe buze; gust neobisnuit sau neplacut în gura; nasul înfundat, zgomotos de respiratie; probleme de somn (insomnie); usoara mâncarime sau eruptii cutanate; mâncarimi vaginale sau de descarcare de gestiune. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Informati medicul dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli de rinichi sau de ficat, colita, sau probleme de stomac.

Deoarece Ceftibuten poate provoca ameteli si somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...