Ceftin


GlaxoSmithKline | Ceftin (Medication)


Desc:

Ceftin/cefuroxima este într-un grup de medicamente numite antibiotice. Acesta actioneaza prin combaterea bacteriilor în corpul dumneavoastra. Ceftin este utilizat pentru a trata mai multe tipuri de infectii bacteriene, inclusiv severa sau amenintatoare de viata forme.

Cefalosporine opri sau încetini cresterea de celule bacteriene prin prevenirea bacterii de la formarea peretelui celular, care înconjoara fiecare celula. Peretelui celular protejeaza bacteriile de mediul extern si pastreaza continutul celulei împreuna. Fara un perete celular, bacteriile nu sunt capabile sa supravietuiasca. Ceftin este eficient împotriva o varietate de bacterii, Staphylococcus aureus, Streptococcus pneumoniae, Haemophilus influenzae, E. coli, N. gonoreea, si multe altele.

...

Side Effect:

Ceftin este în general bine tolerate, si efectele adverse sunt de obicei tranzitorii. Efectele secundare includ diaree, greata, varsaturi, dureri abdominale, cefalee, eruptii cutanate, urticarie, vaginita, si ulceratii în gura. Reactii alergice, reactii cutanate severe, anemie si convulsii, de asemenea, pot aparea.

Deoarece Ceftin/cefuroxima este chimic legate de penicilina, pacientii alergici la penicilina se poate dezvolta o reactie alergica (uneori chiar si anafilaxie) la cefuroxima. Ca alte antibiotice se poate modifica bacterii normale pe colon, care sa conduca la cresterea exagerata de o bacteria numita Clostridium difficile. Cresterea exagerata de aceasta bacterie duce la eliberarea de toxine care contribuie la dezvoltarea de Clostridium difficile asociate diaree, care poate varia în severitate de diaree usoara a colitei pseudomembranoase fatale. ...

Precaution:

Înainte de a lua acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra daca sunteti alergic la medicamente (in special penicilina). De asemenea, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti boli hepatice sau renale, diabet zaharat, o istorie de probleme intestinale, sau daca sunt subnutriti.

Luati acest medicament pentru intreaga durata de timp prescris de medicul. Simptomele pot obtine mai bine înainte de infectie este tratata complet. Ceftin va trata o infectie virala, cum ar fi raceala sau gripa.

Antibiotice medicamente poate provoca diaree, care pot fi un semn de o noua infectie. Daca aveti diaree apoasa sau a sângelui în ea, sunati-va medicului. Nu utilizati orice medicament pentru a opri diareea decât daca medicul dumneavoastra va-a spus sa.

Ceftin poate provoca sa aveti rezultate false cu anumite teste medicale, inclusiv teste de glucoza (zahar) urina. Spune orice medic care trateaza-va ca utilizati Ceftin.

Ceftin poate face anticonceptionale mai putin eficace, care poate duce la sarcina. Spuneti medicului dumneavoastra daca luati Anticonceptionale pastile pentru a preveni sarcina. Trebuie sa utilizati o alta forma de control al nasterii în timpul tratamentului cu Ceftin. În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...