Adipex - P


Teva Pharmaceutical Industries | Adipex - P (Medication)


Desc:

Adipex-P/phentermine este un medicament de slabit disponibil pe baza de prescriptie medicala. Phentermine este prescris intr-un program de schimbare a stilului de viata, inclusiv un regim alimentar special, exercitii fizice, pentru a va ajuta sa piardeti in greutate. Acesta este utilizat la persoanele care sunt in mod semnificativ supraponderali (obezi), si care nu au reusit sa piarda in greutate cu dieta si exercitii.

Nu se cunoaste modul in care acest medicament ii ajuta pe oameni sa piarda in greutate. Poate actiona prin scaderea apetitului, crescand cantitatea de energie utilizata de corpul tau, sau prin modificarea anumitor parti ale creierului. Acest medicament este un inhibitor al apetitului si apartine unei clase de medicamente numite amine simpatomimetice.

Luati acest medicament pe cale orala asa cum v-a recomandat medicul dumneavoastra, de obicei, o data pe zi, cu 1 ora inainte de micul dejun sau la 1 - 2 ore dupa micul dejun. ...

Side Effect:

Desi multi oameni care folosesc acest medicament nu au efecte secundare grave, ca orice medicament, reactiile adverse pot sa apara. Cele mai frecvente efecte secundare includ:ameteli, uscaciunea gurii, dificultati de somn, iritabilitate, greata, varsaturi, diaree, sau constipatie.

Alte efect esecundare sever,e care trebuie sa fie consultat de un medic sunt urmatoarele:batai rapide / neregulate ale inimii, schimbari emotionale/ mentale / in starea de spirit, cum ar fi agitatie, furie necontrolata, halucinatii, nervozitate, miscari necontrolate musculare, schimbarile in capacitatea/ dorinta sexuala.

Dureri de cap severe, vorbire neclara, slabiciune pe o parte a corpului, tulburari de vedere, cum ar fi vedere incetosata sunt rare dar mult mai grave si necesita asistenta medicala imediata.

Acest medicament poate provoca rar probleme pulmonare sau probleme cardiace grave si uneori letale, cum ar fi hipertensiune pulmonara, probleme de valve cardiace, si rareori poate provoca o reactie alergica foarte grava. ...

Precaution:

Adipex-P poate creste rata bataii inimii ta si tensiunea arteriala, cauzand probleme cardiace si administrarea Adipex-P pentru perioade lungi de timp poate duce la dependenta.

Daca aveti diabet zaharat si utilizati insulina, ar putea fi nevoie de ajustarea dozei de insulina, deoarece Adipex-P, suprima pofta de mancare. De asemenea, aveti nevoie de consult medical pentru a dovedi ca obezitatea nu este cauzata de probleme medicale.

Adipex-P poate afecta capacitatea dumneavoastra de a efectua sarcini care necesita concentrare completa, cum ar fi de condusul, operarea de masini, sau pilotarea unui avion, in special in timpul primelor cateva saptamani de tratament. Evitati consumul de bauturi alcoolice atunci cand sunt luati Adipex.

Consultati un medic inainte de a lua acest medicament in timpul sarcinii sau alaptarii. ...