Cefuroxime


Lupin Laboratories | Cefuroxime (Medication)


Desc:

Cefuroxima este eficient împotriva bacterii sensibile, cum ar fi infectii ale tractului respirator inferior:pneumonie acuta si cronica; infectii ale tractului respirator superior:otitei medii, sinuzite, amigdalite si faringite; infectii ale tractului genito-urinar:pielonefrita, cistita si uretrita, gonoree acuta uretrita gonococice necomplicate si cervicita. Pielii si tesuturilor moi infectii:furunculoza, si impetigo pilodermite.

În plus, este util în tratarea Bronsita acuta bacteriana la pacientii cu boli pulmonare obstructive cronice (BPOC).

...

Side Effect:

Informati furnizorul de asistenta medicala imediat daca aveti efecte secundare grave, inclusiv:urina închisa la culoare, usor vânataie/sângerare, rapid/pounding/neregulate emotie, convulsii, slabiciune neobisnuite, îngalbenirea ochi/piele, mentale/starea de spirit modificari (cum ar fi confuzie).

Acest medicament poate provoca rareori o stare grava intestinale (Clostridium difficile asociate diaree) datorita un tip de bacterii rezistente. Produse anti-diaree sau dureri narcotice medicamente nu trebuie utilizate daca aveti oricare dintre aceste simptome, deoarece aceste produse le poate face rau. Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca va dezvolta:diaree persistenta, abdominale sau de stomac dureri/crampe, sânge/mucusul din scaun dumneavoastra.

Utilizarea acest medicament pentru perioade prelungite sau repetate pot duce la Sturz orala sau o noua infectie drojdie vaginale. Contactati medicul dumneavoastra daca observati pete albe în gura ta, o schimbare în vaginale de descarcare de gestiune sau alte simptome noi. ...

Precaution:

Utilizarea de cefuroxima la pacientii sensibili la penicilina se aplica sub supraveghere medicala si cu grija de la prima administrare din cauza reactii de hipersensibilitate (anafilaxie) observate în aceste doua tipuri de antibiotice poate fi evenimente foarte grave, uneori chiar fatale.

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:boli de rinichi, boli de ficat, boli de stomac/intestinal (e. g. colita).

Functia renala scade masura ce îmbatrânesc. Acest medicament este îndepartat de rinichi. Prin urmare, persoanele în vârsta poate fi la risc mai mare de reactii adverse în timp ce utilizati acest medicament.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...