Cellcept

Genentech | Cellcept (Medication)

Desc:

CellCept este indicat pentru profilaxia respingerea de organe si respingerea terapie recidiva la pacientii cu transplanturi de rinichi nativ. CellCept ar trebui sa fie utilizat concomitent cu ciclosporina si corticosteroizi.

CellCept este disponibil pentru administrare orala ca capsule continând 250 mg de mycophenolate mofetil, comprimate care contin 500 mg de mycophenolate mofetil, si ca o pulbere pentru suspensie orala, care, atunci când a constituit contine 200 mg/mL mycophenolate mofetil.

...


Side Effect:

Efectele secundare cele mai frecvente includ diaree, varsaturi, durere, durere de zona stomacului, umflarea gambelor, gleznelor si picioarelor, si hipertensiune arteriala. Asigurati-va ca pentru a apela imediat furnizorul de asistenta medicala, daca aveti diaree.

Efecte adverse care se întâmpla mai des la copii decât adultii includ dureri de zona de stomac, febra, infectie, durere, sânge infectie, diaree, varsaturi, durere în gât, raceli (infectii ale tractului respirator), hipertensiune arteriala, si scazuta albe si celule rosii din sânge conteaza. ...


Precaution:

CellCept slabeste sistemul imunitar al organismului si afecteaza capacitatea de a lupta împotriva infectiilor. Infectii grave se poate întâmpla cu CellCept si poate duce la moarte. Acestea includ anumite virale, creierul si infectii fungice.

Persoanele care iau CellCept au un risc crescut de limfom si alte tipuri de cancer, mai ales cancerul de piele.

Discutati cu medicul dumneavoastra imediat, daca aveti orice semne de infectie, cum ar fi febra, oboseala, dureri de cap, înrosirea pielii/rana sau umflarea ganglionilor limfatici. Spuneti medicului dumneavoastra despre orice modificari în pielea ta.

Femeile care iau CellCept în timpul sarcinii au un risc mai mare de avort spontan în primele 3 luni (primul trimestru), si un risc mai mare ca copilul lor va fi nascut cu malformatii congenitale. Medicul trebuie sa vorbesc cu tine despre teste de sarcina si metode de Anticonceptionale acceptabil sa utilizeze în timp ce lua CellCept. ...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».