Cephalexin


Unknown / Multiple | Cephalexin (Medication)


Desc:

Cefalexin este într-un grup de medicamente numite antibiotice si este utilizat pentru a lupta împotriva bacteriilor in organism. Acesta actioneaza prin interfereze cu bacterii pe formarea peretelui celular, determinând-o sa rupe si ucide bacteriile.

Cefalexin este utilizat pentru tratarea infectiilor cauzate de bacterii, inclusiv infectiile tractului respirator superior, infectii ale urechii, infectii ale pielii si infectii ale tractului urinar.

...

Side Effect:

Reactii alergice în forma de eruptii cutanate, urticarie, Angioedem, si, rareori, eritem multiform, sindromul Stevens - Johnson, necroliza epidermica sau au fost observate. Alte reactii au inclus genitale ?i anale prurit, genitale candidoza, vaginita si vaginale de descarcare de gestiune, ameteli, oboseala, dureri de cap, agitatie, confuzie, halucinatii, artralgii, artrita, si tulburare comun. ...

Precaution:

Antibiotice medicamente poate provoca diaree, care pot fi un semn de o noua infectie. Daca aveti diaree apoasa sau a sângelui în ea, sunati-va medicului.

Înainte de a utiliza Cefalexin, spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati oricare dintre urmatoarele medicamente:un sânge mai subtire, precum warfarina, metformin sau probenecid.

Anunta medicul dumneavoastra despre toate baza de prescriptie medicala si over-the-counter medicamente utilizati. Aceasta include vitamine, minerale, produse din plante ?i medicamente prescrise de alti medici. ...