Cephalosporins - injection


Pfizer | Cephalosporins - injection (Medication)


Desc:

Cefalosporine sunt folosite pentru a trata o varietate de infectii bacteriene, cum ar fi infectii ale tractului respirator (pneumonie, strep gât, amigdalita, bronsita), infectii ale pielii si infectii ale tractului urinar. Uneori, ele sunt date cu alte antibiotice. Cefalosporine sunt, de asemenea, frecvent utilizate pentru profilaxia chirurgicale - profilaxia infectiei bacteriene înainte, în timpul si dupa chirurgie.

Bacteriile sunt clasificate în mai multe moduri. Unul dintre modul în care este de culoarea lor dupa un special chimice pata (Colorare Gram) se aplica. Unele bacterii pata albastru si sunt numite bacterii Gram-pozitive, altii pata roz si sunt numite gram-negative. Bacterii Gram-negative au o membrana exterioara unic, care previne multe medicamente din penetrante ei, a face bacterii gram-negative, în general, mai rezistente la antibiotice decât sunt bacterii Gram-pozitive. Bacterii Gram-negative sunt capabili de a deveni rezistent la antibiotice, bacterii Gram-pozitive sunt, de obicei, lent de a dezvolta o astfel de rezistenta.

...

Side Effect:

Ceftriaxona este în general bine tolerat, efecte adverse sunt rare, usoare si dispar dupa tratamentul. Toleran?a locala este bun. Injectie intramusculara de lidocaina este asociata cu durere-free.

Efectele secundare cele mai frecvente sunt simptome gastro-intestinale:diaree, greata, varsaturi, stomatita, reactii locale alergice:eruptii cutanate, mâncarime, modificari sanguine:eozinofilie, leucopenie, trombocitopenie, anemie hemolitica.

Foarte rar semnale de durere de cap, cresterea activitatii enzimelor hepatice, crescut al creatininei serice, candidoza genito-urinar, frisoane, anafilaxie, flebita dupa injectii intravenoase. ...

Precaution:

Daca o Hipersensibilitate cunoscuta la penicilina, cefalosporine trebuie utilizate cu grija ca posibilele interactiuni cu ea. Masuri de precautie sunt necesare pentru tulburari renale si hepatice, sarcina (in special in primul trimestru) si perioada de alaptare. În caz de deficiente grave, cefalosporine doza trebuie redusa si celule din sânge se va face în mod regulat. ...