Cephradine - oral


Unknown / Multiple | Cephradine - oral (Medication)


Desc:

Cefradine este în tratamentul infectiilor bacteriene ale tractului respirator si ale cailor urinare si pielii si tesuturilor moi. Acestea includ urmatoarele:infectii ale tractului respirator - sinuzita, faringita, amigdalita, laringo-traheo bronsita si otita medie; infectii ale tractului respirator inferior - bronsita acuta si cronica, lobare si bronhopneumonie; infectii ale tractului urinar - cistita, uretrita si pielonefrita; pielii si tesuturilor moi infectii - impetigo, abces, celulita, Furunculoza.

Cefradine este, de asemenea, utilizat în profilaxia infectiilor postoperatorii urmatoarele proceduri chirurgicale asociate cu un risc ridicat de infectare si pentru pacientii cu o rezistenta redusa gazda la infectie bacteriana. Cefradine se administreaza imediat înainte de o interventie chirurgicala pentru a asigura suficient tesut locale concentra?iile în momentul în care contaminarea este probabil sa apara. Tratamentul trebuie continuat în timpul perioadei post operative.

...

Side Effect:

Printre cele mai frecvente efecte secundare stomac deranjat, ameteli sau diaree pot aparea.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:senzatie de constrictie toracica, noi semne de infectie (e. g. persistente dureri în gât sau febra), mentale/starea de spirit modificari (cum ar fi confuzie). Acest medicament poate provoca rareori o stare grava intestinale (Clostridium difficile asociate diaree) datorita un tip de bacterii rezistente. Aceasta conditie pot aparea în timpul tratamentului sau saptamâni la luni dupa tratament a oprit. Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca va dezvolta:diaree persistenta, abdominale sau de stomac dureri/crampe, sânge/mucusul din scaun dumneavoastra.

Folosirea acestei medicamenta?ii pentru perioade prelungite sau repetate pot duce la Sturz orala sau o noua infectie vaginala (orala sau vaginale infectie fungica). Contactati medicul dumneavoastra daca observati pete albe în gura ta, o schimbare în vaginale de descarcare de gestiune sau alte simptome noi.

Simptome de o reactie alergica grava include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a lua cephradine, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca aveti orice alte alergii. Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:boli de rinichi, boli intestinale (colita). Functia renala scade masura ce îmbatrânesc. Acest medicament este îndepartat de rinichi. Prin urmare, persoanele în vârsta pot fi mai sensibile la acest medicament. Acest medicament se folose?te numai atunci când în mod clar este necesar in timpul sarcinii. Acest medicament trece în laptele matern. ...