Cephulac


Johnson & Johnson | Cephulac (Medication)


Desc:

Cephulac/lactuloza, de asemenea, este utilizat pentru a trata Constipatia cronica. Acest medicament este utilizat de gura sau rectally pentru a trata sau preveni complicatiile de boli de ficat cunoscut ca encefalopatie hepatica. Lactuloza este un acidifiant colonului care functioneaza prin scaderea cantitatea de amoniac in sange. Este o solutie de zahar artificiale.

Acest medicament poate fi luate de gura sau rectale, ca regia de catre medicul dumneavoastra pentru starea dumneavoastra. Doza se bazeaza pe conditie medicala si raspunsul la tratament.

...

Side Effect:

efectele secundare pot include urmatoarele:o reactie alergica – eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; diaree, varsaturi, crampe musculare sau slabiciune, neregulate emotie, mentale sau schimbari de dispozitie, convulsii. Daca observati oricare dintre aceste sa caute ajutor medical imediat.

Urmatoarele sunt reactii adverse mai putin grave, care au nevoie de ajutor medical în cazul în care acestea persista sau se agraveaza:gaze, balonare, burping, chiorait de stomac sau dureri, greata, si crampe. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca aveti diabet zaharat, sau daca trebuie sa aveti orice tip de test intestinale folosind un domeniu de aplicare, cum ar fi o colonoscopie.

Nu luati orice medicamente laxativ în timp ce utilizati acest medicament. Daca aveti diabet zaharat, acest medicament poate afecta nivelurile glicemiei, prin urmare, ar trebui sa monitorizeze glicemiei în mod regulat în timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...