Cerebyx


Pfizer | Cerebyx (Medication)


Desc:

Cerebyx/fosphenytoin este indicat pentru administrarea parenterala pe termen scurt, atunci când alte mijloace administrarii de fenitoina sunt indisponibile, nepotrivite sau considerate mai putin avantajoase. Siguranta si eficacitatea Cerebyx în aceasta utilizare a nu fost sistematic evaluate pentru mai mult de 5 zile.

Cerebyx pot fi folosite pentru controlul status convulsiv generalizate in si prevenirea si tratamentul de crize ce apar în timpul Neurochirurgie. Poate fi substituita, pe termen scurt, pentru fenitoina orala.

...

Side Effect:

efectele secundare pot include:senzatii de ardere/furnicaturi, zona inghinala durerea, mâncarime, greata, ameteli sau somnolenta. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, contactati medicul sau farmacistul prompt.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste efecte secundare grave apar:mentale/starea de spirit modificari, pierderea de coordonare, eruptii cutanate, oculare/viziune probleme.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:convulsii, dificultati în a vorbi, musculare convulsii/tremor, dureri de cap severe. Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste efecte secundare foarte improbabila, dar foarte grave apar:dureri în piept, schimbari în audiere, crescut setea/urinare, puls neobisnuit rapid/lent/neregulate, neobisnuit oboseala, neobisnuit vânataie, dureri severe de stomac, dureri comune/musculare, umflat glandele, schimba în urina.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a primi Cerebyx, spuneti medicului dumneavoastra daca sunteti alergic la medicamente, sau daca aveti boli de inima, boli de rinichi, boli hepatice, scaderea tensiunii arteriale, porfirie, diabet, sau daca beti cantitati mari de alcool.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. Daca ramâneti gravida în timp ce folosind Cerebyx, nu se opresc folosind medicina fara sfatul medicului dumneavoastra. Confiscarea de control este foarte importanta în timpul sarcinii si beneficiile de a preveni convulsii poate depasesc orice riscuri ridicate de folosind Cerebyx/fosphenytoin. ...