Ceredase

Genzyme | Ceredase (Medication)

Desc:

Ceredase/alglucerase este folosit pentru:anemie moderata pâna la severa; trombocitopenie cu tendinta de sângerare, boli osoase; hepatomegaliei semnificative sau splenomegalie.

Ceredase/alglucerase injectie este administrat prin perfuzie intravenoasa peste 1-2 ore. Doza trebuie sa fie individualizat pentru fiecare pacient. Doza initiala poate fi mai putin de 2. 5 unitati/kg greutate vie de 3 ori pe saptamâna, cât mai mult de 60 unitati/kg administrate frecvent ca o data pe saptamâna sau, mai rar ca fiecare 4 saptamâni.

...


Side Effect:

efectele secundare pot include:oboseala, vasomotorie iritabilitate sau fulger fierbinte, slabiciune, dureri de cap, lumina confuzie, dysosmia, ulceratii orale, dureri de spate si tranzitorii edem periferic, si diaree.

Alte efecte secundare pot include discomfort, prurit, arsura si umflarea sau steril abces la site-ul venipuncture. ...


Precaution:

Terapie cu Ceredase/alglucerase injectie regia medici cunostinte în managementul de pacienti cu boala Gaucher. Studii nu au fost efectuate pentru a evalua posibilele efecte ale Ceredase (alglucerase injectie) carcinogeneza sau mutageneza.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra.

...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».