Certolizumab

UCB | Certolizumab (Medication)

Desc:

Certolizumab este un injectabil sintetic (om) proteine anticorp si este într-o clasa de medicamente numite inhibitori de factor de necroza tumorala (TNF). Certolizumab este utilizat pentru a trata simptomele de boala Crohn, dupa alte medicamente au fost încercat fara succes tratamentul simptomelor. Certolizumab este, de asemenea, utilizat pentru a trata artrita reumatoida moderata pâna la severa la adulti.

Certolizumab este injectat sub piele coapsei sau abdomen de un furnizor de asistenta medicala într-un spital sau cabinet medical. Daca îl folositi la domiciliu, urmati exact al tau directional de medicul.

...


Side Effect:

Acest medicament poate cauza unele grave efecte secundare cum ar fi:infectii grave si uneori fatale; o reactie alergica; dificultati de respiratie cu umflarea gleznelor sau picioare; dureri în piept, tuse în curs de desfasurare, tuse cu sânge sau mucus; Umflarea glandelor în gât, armpits, sau în vintre; usor vânatai sau sângerari, PAL slabiciune piele, neobisnuit; rapid sau lent ritmului cardiac; durere sau arsura când va urina; sechestru; icter; vezicule severe, descuamarea, si eruptii cutanate rosii; probleme de vedere, ameteli, senzatie de amorteala sau infiorat sentiment, muschi slabiciune în brate sau picioare; dureri articulare sau umflarea cu febra, dureri musculare, greata, voma, neobisnuit gândurile sau comportament; sau culoarea pielii neuniforme, pete rosii sau o eruptie pe piele în forma de fluture pe obraji si nas.

Mai putin grave efecte secundare pot include urmatoarele:nas înfundat, dureri ale sinusurilor; dureri de stomac, diaree, constipatie; sau durere, roseata, mâncarime, umflarea, sau sângerare în cazul în care medicamentul a fost injectat. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului. ...


Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Informati medicul dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:lupus, diabet zaharat, HIV/SIDA, hepatita B, o tulburare de sechestru, insuficienta cardiaca congestiva, un istoric de cancer, sau o boala care afecteaza nervii sau muschii, cum ar fi scleroza multipla sau miastenia gravis.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».