Cerubidine


Bedford Laboratories | Cerubidine (Medication)


Desc:

Cerubidine/daunorubicin este un cancer (antineoplastic) medicamente care interfereaza cu cresterea celulelor canceroase si încetineste cresterea si raspândirea în corpul lor. Acesta este utilizat în tratamentul de leucemie (cancer de sânge).

Acest medicament este dat prin injectare într-o vena de o îngrijire a sanatatii profesionale ca regia de catre medicul dumneavoastra. Doza se bazeaza pe conditie medicala, dimensiunea corpului, si raspunsul la tratament. Daca acest medicament atinge pielea, spalati imediat zona bine cu apa si sapun. Daca acest medicament devine în ochi, deschide pleoapele si spala cu apa timp de 15 minute, apoi se adreseze imediat medicului.

Efect secundar: ...

Side Effect:

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca observati roseata, dureri sau umflaturi la sau lânga locul de injectare. Acest medicament rar poate duce la probleme grave (rareori fatala) inima (inclusiv insuficienta cardiaca). Acest lucru poate sa apara atât în timpul tratamentului sau luni la ani dupa tratamentul este completat.

Riscul de probleme cardiace este afectata de doza, antecedente medicale (inclusiv boala de inima anterioare, tratamentul cu radiatii spre zona), si utilizarea anterioara de acest lucru si alte medicamente (inclusiv Doxorubicina).

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca observati simptome precum batai neregulate ale inimii, scurtime de respiratie, sau umflarea gleznelor/picioare.

Cerubidine/daunorubicin poate provoca anumite sânge si maduva osoasa tulburari severe (celule rosii din sânge low/celule albe din sânge/trombocite). Acest lucru poate afecta capacitatea organismului de a opri sângerarea sau de a lupta împotriva infectiilor. Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca va dezvolta usor de sângerare/vânataie sau semne de infectie (e. g. febra, frisoane, persistente dureri în gât).

Foarte rar, oameni cu cancer, care sunt tratate cu acest tip de medicamente au dezvoltat alte tipuri de cancer (e. g. secundar leucemie). Riscul poate fi majorat atunci când acest medicament este dat cu anumite anti-medicamente cancer sau tratamentul cu radiatii. Consultati medicul pentru mai multe detalii. ...

Precaution:

Înainte de începerea tratamentului Cerubidine/daunorubicin, asigurati-va ca spuneti medicului dumneavoastra despre orice alte medicamente luati (inclusiv baza de prescriptie medicala, over-the-counter, vitamine, plante cai de atac). Nu luati aspirina, produsele care con?in aspirina decât daca medicul dumneavoastra în mod special permite acest lucru.

Nu primesc nici un fel de imunizare sau vaccinare fara aprobarea medicului dumneavoastra în timp ce lua daunorubicin.

Puteti fi mai sensibile la lumina soarelui, ia grija pentru a evita expunerea la soare. Persoanele cu insuficienta cardiaca congestiva, cei care au avut deja doze mari de acest medicament sau un medicament similar, si cei cu permanente probleme cu sânge conteaza (supresia maduvei osoase) nu pot primi acest medicament.

Barbatii si femeile sunt sfatuiti sa evite conceperea unui copil (gravida) în timp ce luati acest medicament. Metode de bariera de contraceptie, cum ar fi prezervative, sunt recomandate. Discutati cu medicul dumneavoastra atunci când pot deveni gravida în conditii de siguranta sau concepe un copil dupa terapie. În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...