Cerumenex


MundiPharma | Cerumenex (Medication)


Desc:

Cerumenex/trietanol polipeptidice este utilizat pentru îndepartarea de cerumen afectate înainte de examinarea urechii, otologica terapie si/sau audiometrie.

Umple canalul urechii cu Cerumenex eardrops cu capul pacientului înclinat la un unghi de 45°. Introduceþi mufa de bumbac ?i se lasa sa ramâna 15-30 minute.

apoi usor spalati cu apa calduta, utilizând o seringa de cauciuc moale. Trebuie evitata expunerea pielii în afara urechii la droguri. Procedura poate fi repetata daca prima cerere nu reuseste sa clar impactare. Acesta este utilizat pentru îndepartarea de cerumen afectate înainte de examinarea urechii, otologica terapie si/sau audiometrie.

...

Side Effect:

efecte secundare pot include dermatita alergica de contact, ulceratii cutanate, arsura si durere la locul de aplicare si eruptie a pielii. Pot aparea reactii de dermatita localizate, variind de la un foarte usoara eritem si prurit de canalul extern la o reactie severa eczematoid care implica urechii externe si periauricular tesut, în general, cu durata de 2-10 zile. ...

Precaution:

Evita permitând acest medicament pentru a obtine în afara de ureche. Dupa aplicarea ureche picaturi, sterge orice excesul de lichid din exteriorul ureche cât mai curând posibil. Dupa limpezire ureche, se spala în afara de ureche cu apa si sapun.

Nu utilizati acest medicament daca aveti:un tambur perforat ureche (rupt); sau o infectie a urechii. Nu lasati acest medicament în ureche pentru mai mult de 30 de minute.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...