Cervical Cancer Vaccine


Merck & Co. | Cervical Cancer Vaccine (Medication)


Desc:

HPV este o infectie cu transmitere sexuala foarte frecvente, care, de obicei, cauze simptome si dispare de la sine, dar uneori poate provoca boli grave. Aproape toate cazurile de veruci genitale si cancerul de col uterin sunt cauzate de HPV.

S-a elaborat un vaccin Cancer col uterin, numit Gardasil care protejeaza împotriva doua cu risc ridicat HPV tipurile (tipurile 16 si 18) care provoaca 70% din cancerele de col uterin, si doua risc scazut HPV tipurile (tipurile 6 si 11) care provoca 90% din verucile genitale.

Un alt vaccin numit Cervarix este disponibil, care protejeaza împotriva aceleasi doua HPV tipurile (tipurile 16 si 18) care provoaca 70% din cancerele de col uterin. Nu protejeaza împotriva veruci genitale. Unii medici pot utiliza acest vaccin, mai degraba decât de Gardasil.

...

Side Effect:

Reactii alergice, care poate fi sever, aparea. Efectele secundare cele mai frecvente de HPV Recombinant vaccin Quadrivalent sunt febra, greata, varsaturi, lesin, ameteala, si usoara sau moderata durere, umflatura, mâncarime, si roseata la locul injectarii.

Alte reactii adverse includ inflamarea glandelor, sindromul Guillain-Barre, dureri de cap, dureri articulare, dureri musculare, si oboseala sau slabiciune. Pacientii ar trebui respectate pentru 15 minute dupa injectare din cauza posibilitatii de lesin. ...

Precaution:

Nu se cunoaste daca HPV Recombinant vaccin Quadrivalent sau anticorpi induse de HPV Recombinant Quadrivalent vaccin se excreta în laptele matern. HPV Recombinant Quadrivalent vaccinul nu a fost evaluat în mod adecvat la gravide.

Acesta ar trebui sa fi folosit numai la femeile gravide daca este nevoie în mod clar. Utilizarea de medicamente imunosupresoare reduce eficacitatea de HPV Recombinant vaccin Quadrivalent. Contraceptive hormonale nu interactioneaza cu Gardasil. Gardasil poate fi administrat concomitent (la diferite site-uri) cu vaccin hepatitic B, Menactra (meningococica polizaharid difterie toxoidul conjugat vaccin) si Adacel. ...