Cervidil


Forest Laboratories | Cervidil (Medication)


Desc:

Cervidil/dinoprostone, 10 mg este o insertie vaginale aprobat pentru a începe sau continua maturare de col uterin la femeile gravide, care sunt la sau lânga în momentul livrarii si în care exista un motiv medical pentru inducerea (aducerea pe) fortei de munca. Cervidil ar trebui introduse doar de un profesionist medical instruit într-un spital setare corespunzatoare pentru nastere.

Pentru primele doua ore dupa Inserare, ar trebui sa ramâna situata în jos. Daca stai sau dupa primele doua ore de mers pe jos, ar trebui sa fie atent pentru a insera sa ramâna în loc. În timp ce Cervidil este introdus, medicul dumneavoastra va va monitoriza cu atentie tu si progresul copilului si va determina când insert ar trebui eliminate.

...

Side Effect:

Cele mai frecvente efecte secundare asociate cu Cervidil includa contractii care apar la un ritm mai rapid decât în mod normal.

Greata, varsaturi, diaree, febra, frisoane, dureri abdominale, înrosirea fetei, si ameteli pot aparea. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului prompt. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza Cervidil, spune-va furnizorul de asistenta medicala daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra va istoricul medical, inclusiv:astm, complet termen nasteri inclusiv nasteri anterioare cezariana (cezariana), glaucom, infectii în zona vaginala (e. g. Herpesul genital), interventii chirurgicale pe colul uterin, o interventie chirurgicala uter (uter), vaginale sângerare în timpul sarcinii, pântecele cicatrici.

Acest medicament nu trebuie utilizat daca se transporta mai mult de un copil, daca dumneavoastra de munca a început deja, sau în cazul în care apa a spart. Acest medicament se folose?te numai atunci când în mod clar este necesar in timpul sarcinii. Discutati despre riscurile si beneficiile cu medicul dumneavoastra. Nu se stie daca acest medicament trece în laptele matern. Consultati-va medicul înainte de alaptare. ...